Så skete det endelig, efter lang ventetid! Raspberry Pi 5 udkommer i Oktober, og kommer til at have 2-3x performance af forgængeren. Er der nogle af jer der har en sprød plan til hvad sådan en kan bruges til?

  • vandlaas@feddit.dk
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    1 年前

    Kunne være sjovt at se om den kan overtage for min Lenovo ThinkCentre Ryzen-maskine, der alligevel står idle 99 % af tiden. Blot for at få energiforbruget endnu længere ned. Den kører en Proxmox med enkelte VM’er til diverse leg. Den vil dog nok lide samme skæbne som alle andre infrastruktur-projekter her i hytten.

    • President_Pyrus@feddit.dk
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      1 年前

      Den vil dog nok lide samme skæbne som alle andre infrastruktur-projekter her i hytten.

      At man ikke får dem brugt alligevel? Jeg købte en brugt ThinkCentre M900 i juli med tanken om at smide feddit.dk’s minecraftserver over på den, men det viste sig at ingen (herunder undertegnede) ikke rigtigt brugte den, så jeg endte med bare at lukke den og har ikke brugt min ThinkCentre til noget siden da. Det er til tider svært at finde på nye ting at lege med, når man allerede har en Unraidserver kørende.

      • vandlaas@feddit.dk
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        1 年前

        At man ikke får dem brugt alligevel?

        Lige præcis! Den tjener dog det formål at have en controller til mit wifi. Den kunne jeg nok have på en rapberry pi, men nu kører den fint på nuværende maskine.